S.C. DUO CRIS S.R.L. este o societate privata cu capital integral romanesc specializata in transportul rutier de marfuri pe teritoriul Romaniei. Oferim servicii de calitate in transport si expeditii rutiere pe rute interne pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie din Romania. Compania pune la dispozitia d-voastra 11 camioane de 22 tone, cu prelata decopertabila, avand un volum de 92 mc, ceea ce inseamna un serviciu de transport rapid, in siguranta si in cantitatea respectiv tonajul dorit. In plus, compania noastra colaboreaza de peste 15 ani cu mai mult de 4700 de firme din domeniul transportului, asigurand conditii de livrare „just in time” pentru cantitati foarte mari de marfa.

Serviciile oferite se caracterizeaza prin preturi corecte si negociabile in functie de distanta si cantitatea de marfuri, prin calitatea ridicata a transportului caracterizata prin siguranta, rapiditatea si informatii prompte cu privire la pozitia camioanelor. Solutiile optime oferite pun accent pe calitatea transportului, factorul timp, nevoile de satisfacut si costurile reduse.

Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie, aveti nevoie de un partener de incredere, cu experienta indelungata in domeniul transportului auto, cu servicii de calitate ireprosabila.

Suntem deschisi catre orice potential partener respectand si promovand etica in afaceri.

Pentru viitor ne propunem sa fim cat mai aproape de clientii nostri fideli prin servicii prompte si de calitate, sa castigam noi clienti, pe care sa ii fidelizam sa deschidem sucursale in alte orase pentru a fi mai aproape de Dvs.

Toate acestea le putem face doar impreuna asa ca nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre.

Parteneri:

Intrati in legatura cu un consultant DUO CRIS